DeSUS

Demokratična stranka upokojencev Slovenije.

ZADNJA NOVICA: KARL ERJAVEC V DOMŽALAH
18.02.2011, ljubljana
Na letni skupščini občinskega odbora stranke DeSUS se je zbralo precejšnje število članov, ki so pregledali opravljeno v letu 2010 in se dogovorili o aktivnostih v letošnjem letu. Ocenili so, da je DeSUS uspešno nastopil na lokalnih volitvah saj smo prejeli bistveno več glasov volivcev kot pred štirimi leti in posledično imamo tudi boljšo zastopanost v odborih in komisijah občinskega sveta.

KARL ERJAVEC V DOMŽALAH

Tako kot do sedaj bomo aktivno sodelovali pri organizaciji Medgeneracijskega centra, kjer bodo na enem mestu združena društva, ki delujejo na področju skrbi za starejše in medgeneracijskega sobivanja. Zato podpiramo ustanovitev zavoda, katerega naloga bo vodenje in usmerjanje dejavnosti,…
preberi več


DeSUS vabi poslance

Karl ErjavecV stranki DeSUS Karla Erjavca imajo vsak mesec višjo podporo volilcev. Zato naj bi sestavili seznam poslancev, ki so v svojih strankah nezadovoljni. Med njimi so kar trije iz Zaresa, kar bi pomenilo popoln poraz Gregorja Golobiča.

preberi več


Prehud rez v pokojnine
Poslanci Desusa, ki zakona o intervencijskih ukrepih niso podprli, so ogrozili obstoj koalicije. Odhodki državnega proračuna bodo skladno s predloženimi spremembami leta 2011 znašali 10 milijard evrov, kar je 400 milijonov evrov manj kot v sprejetem proračunu.Ljubljana – »Država je dosegla najnižjo točko v izžemanju dohodkov slovenskih državljank in državljanov,« je na včerajšnji obravnavi predlogov proračunov za leti 2011 in 2012 ugotovil Franc Jurša, ki je hkrati v imenu poslanske skupine Desusa napovedal, da proračunskih dokumentov ne bodo podprli. Glasovanje proti vladnim predlogom so napovedali tudi v SDS, SLS in SNS.

preberi več


Dodaj odgovor