6.10.2011

 Ravnokar je napovedovalka poročil na POP TV objavila,da bo Jankovič Zoran,trenutni župan mesta Ljublajna,kandidiral za mandatarja.Baje,ima veliko podporo.Ne vem sicer čigavo,toda poštenih ljudi gotovo ne.

 Ali si predstavljate,koliko se bo povečala brezposelnost,koliko bo dodatnih revežev?Ne,si ne morete,ker se prav lahko zgodi,da Slovenija dokončno obuboža.

 Do sedaj znano Jankovičevo delovanje je vse prej kot zakonito,pa vendar se veselo smehlja v kamero,kadar mu očitajo nezakonitost.

Resnično se bojim zase in za vse državljane republike Slovenije,kaj bi lahko Jankovič naredil groznega.

Tako mišljenje sem si ustvaril ,ker sem spremljal poročila slovenskih televizij,in sem posebno pozornost posvetil napredku in delovanju Jaankoviča.

 

Ker vlada že dlje časa izgublja podporo v javnosti in ker je vsaj za del levice ključni cilj onemogočiti zmago Janše na naslednjih volitvah, se že pojavljajo ideje, kako levico okrepiti. Nekateri nagovarjajo Jankovića, on o tem razmišlja, odločitev pa še ni padla.

 

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video:Iz 24UR: Del levice nagovarja Jankovića

 

 
 
 

Lahko Janković predrugači politični zemljevid?

Če kdo, bi lahko politični zemljevid, zlasti na levici, predrugačil ljubljanski župan Zoran Janković. Res je, da ga del levice nagovarja, naj gre na volitve predvsem zato, da bi bilo Janši vsaj težje zmagati. Jankovič o tem razmišlja, odločitev pa še zdaleč ni padla.preberi več