J za mandatarja?Pa vendar nas ne bo doletela še ta zla usoda!

J za mandatarja?Pa vendar nas ne bo doletela še ta zla usoda!

 Ravnokar je napovedovalka poročil na POP TV objavila,da bo JZ  ,trenutni župan mesta Ljublajna,kandidiral za mandatarja.Baje,ima veliko podporo.Ne vem sicer čigavo,toda poštenih ljudi gotovo ne.

 Ali si predstavljate,koliko se bo povečala brezposelnost,koliko bo dodatnih revežev?Ne,si ne morete,ker se prav lahko zgodi,da Slovenija dokončno obuboža.

 Do sedaj znano Jankovičevo delovanje je vse prej kot zakonito,pa vendar se veselo smehlja v kamero,kadar mu očitajo nezakonitost.

Resnično se bojim zase in za vse državljane republike Slovenije,kaj bi lahko Jankovič naredil groznega.

Tako mišljenje sem si ustvaril ,ker sem spremljal poročila slovenskih televizij,in sem posebno pozornost posvetil napredku in delovanju Jaankoviča.

 

Ker vlada že dlje časa izgublja podporo v javnosti in ker je vsaj za del levice ključni cilj onemogočiti zmago Janše na naslednjih volitvah, se že pojavljajo ideje, kako levico okrepiti. Nekateri nagovarjajo J  on o tem razmišlja, odločitev pa še ni padla.

Lahko J  predrugači politični zemljevid?

Če kdo, bi lahko politični zemljevid, zlasti na levici, predrugačil ljubljanski župan Z J ć. Res je, da ga del levice nagovarja, naj gre na volitve predvsem zato, da bi bilo Janši vsaj težje zmagati. Jankovič o tem razmišlja, odločitev pa še zdaleč ni padla. 

Share

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja