Volitve v državni zbor: prvi možni datum 24. april 2022, zadnji možni datum 5. junij 2022 (o datumu bo odločil predsednik države Borut Pahor)

Vse informacije o tej strani.

Stran in domena je v privatnem lastništvu fizične osebe in z njo upravlja in jo vodi, trži in vzdržuje izbrano podjetje.

POLITIČNE STRANKE
Imajo na tej strani idealno priložnost, da si za majne stroške zagotovijo dobre povezave in se predstavijo z vsemi svojimi podatki, programi in svojim materialom. Vse v dogovoru in po ceniku z upravljalcem strani. Političnim strankam v seznamu dodamo vse podatke o stranki, ki bi jih želele objaviti. Objave pa dodam tudi v prispevke.

VSI DRŽAVLJANI
Lahko na tej strani brezplačno objavite svoje mnenje o politiki in slovenski vladi. Seveda mora biti le to podpisano in v skladu z vsemi moralnimi, pravnimi zahtevami in zakoni. Tu ni cenzure. Po pregledu bodo vaši teksti in slike objavljene v prispevkih.

VSI
Lahko zahtevate izbris podatkov ali popravek podatkov in vsebine, po vseh uradno pravnih poteh.

IMENIK POLTIČNIH STRANK
Je sestavljen iz javno dostopnih podatkov. Podatki so lahko tudi starejši in zastareli in niso več aktualni. Na seznamih in prispevkih se lahko pojavi kakšen podatek večkrat ali je kaka stranka omenjena večkrat. Na seznamu se lahko pojavijo tudi že neaktivne in izbrisane stranke.

SPLETNA STRAN in DOMENA
Vse je tudi naprodaj po načelu najboljšega ponudnika. Za pogoje in cene se dogovorite z podjetjem, ki trenutno upravlja s to spletno stranjo.

VSA OSTALA VPRAŠANJA
info@nasavlada.com

info@nasavlada.com

For general help and business inquiries

Vsa vprašanja

Pošjite na naš mail