Volitve v državni zbor: prvi možni datum 24. april 2022, zadnji možni datum 5. junij 2022 (o datumu bo odločil predsednik države Borut Pahor)

STAVKAMO ljudje NE sindikati

STAVKAMO ljudje NE sindikati

Na zurnal.si spet preberem se eno neumno plehko izjavo nasevlade in sicer da vlada ne bo popuščala sindikatom kateri trenutno stavkajo. Naša vlada očitno ne ve da stavkajo LJUDJE katere iz revščine s svojimi ukrepi pehajo v bedo. Stavkajo Ljudje državljani ne sindikati, le ti so preko redkih sindikalistov pošteno in drago plačani samo za to, da stavko lepo dobro pravilno organizirano izpeljejo se pogajajo in jo končajo.

Sramota pa je za vse tise, ki plačujete sindikalno članarino in vasi sindikati stavke se niso niti organizirali niti izpeljali. Vsak sindikalist, ki ni podpre stavke se ni priključil, je ni organiziral se lahko ob stoletni bedi svojih delavcev in sodelavcev, ki tudi niso niti člani sindikata (ljudje nimajo za kruh kaj šele položnice in za sindikalne članarine) se lahko pogreznejo od sramote v zemljo.

Torej sindikalist ki ne podpira stavke pa naj bodo njihovi argumenti še tako politični svojega imena in pozicije ne zaslužijo.

Povejte svoje mnenje tudi Vi

Janez stavka..

 

Dodaj odgovor